Recent comments

Friss Hírek

VB 2014: Benne van a játékban” - Zúniga levele Neymarnak

Juan Camilo Zúniga, a kolumbiai válogatott labdarúgója nyílt levélben kért elnézést Neymartól, a brazilok csigolyasérülést szenvedett sztárjától.


A péntek esti vb-negyeddöntő hajrájában a Napoli szélsője szállt bele hátulról Neymarba, akit ezt követően le kellett cserélni. 

Még aznap este kiderült, Neymar világbajnoksága véget ért. A sérülést okozó labdarúgó a Kolumbiai Labdarúgó-szövetség honlapján közzétett nyílt levélben üzent a pórul járt, azóta társaitól is elköszönő brazil játékosnak.

„Teljes szívemből sajnálom, hogy Neymar megsérült a mérkőzés közben – kezdte levelét Zúniga, – de úgy érzem, hogy az ehhez hasonló esetek benne vannak a játékban. Szeretném leszögezni, hogy egyáltalán nem állt szándékomban sérülést okozni.

Jobbulást kívánok Neked, Neymar! Csodállak, tisztellek, az egyik legjobb futballista vagy a világon. Remélem, minél hamarabb felépülsz és visszatérsz a pályára, így újra láthatjuk azt a minőséget és hozzáállást, amit mindig képviselsz, és amelyre én is mindennap törekszem immáron tizenkét éve, profi pályafutásom kezdete óta.

Azokhoz a csalódott brazil szurkolókhoz is szeretnék szólni, akik elveszítették legnagyobb kedvencüket. Osztozom fájdalmukban, és egész Kolumbia nevében köszönöm a támogatást, amelyet a torna hetei alatt kaptunk” – zárta sorait a kolumbiai hátvéd.

Azóta már Neymar is jelentkezett egy videoüzenettel, a Barcelona sztárja kisírt szemekkel mondott köszönetet. 

forrás: NSO