Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Pirlo és Allegri rendezték a nézeteltérésüket

A Tuttosport úgy értesült, hogy Andrea Pirlo és Massimiliano Allegri megbeszélték a milánói időkből való konfliktusukat annak érdekében, hogy a Juventusnál eredményes együttműködést folytathassanak.


Massimiliano Allegri kinevezését követően az egyik legsarkalatosabb kérdés az volt, hogy az új edző vajon számít-e, és ha igen, akkor a középpálya melyik részén a tapasztalt világbajnok karmester szolgálataira.


Ugyan a középpályás nemrég hosszabbította meg szerződését a torinói klubbal további két évvel, Allegri edzőként való bemutatását követően szinte azonnal különböző pletykák röppentek fel Andrea Pirlóval kapcsolatban, akinek a Juventushoz igazolása nagyban köszönhető a livornói születésű szakembernek.


Mivel Massimiliano Allegri edzősége alatt kevés játéklehetőséghez jutott Andrea Pirlo a kedvelt pozíciójában, közvetlenül a védők előtt középen, a futballista szerződése lejártával inkább a Juventust választotta, azóta pedig sorozatban három bajnoki címet is begyűjtött a torinói csapattal.


A diszharmonikus múlt ellenére a Tuttosport arról számolt be, hogy a két fél túltette magát a múltbéli problémákon, és megoldották a nézeteltérésüket, amely megbékélést Massimilian Allegri kezdeményezett azzal, hogy felhívta a Juventus középpályását.


Habár Andrea Pirlót már biztosították a klubvezetők arról, hogy továbbra is fontos szereppel bír a Juventus keretében, a hírek szerint ez a beszélgetés döntő fontossággal bírt.


Ha hihetünk a beszámolónak, a negyvenhatéves szakember mondandójával higgadtságot, bizalmat és motivációt sugárzott a harmincötéves középpályás irányába, és határozottan kijelentette, hogy a játékos pozíciója a középpálya közepén marad a továbbiakban is, nem tolja el a középpályást a jobb vagy bal oldalra.


Andrea Pirlo nyilvánvalóan pozitív válasszal szolgált minderre, és Massimiliano Allegrit biztosította együttműködéséről, mondván, hogy ne aggódjon, számíthat a játékos segítségére és szolgálataira.

forrás: juventuz.blog.hu