Recent comments

Friss Hírek

GUINNESS CUP: 11-esekkel nyert az MU az Inter ellen

A Manchester United tizenegyespárbajban múlta felül az Internazionalét  a tengerentúlon zajló Guinness Nemzetközi Bajnokok Kupáján.


Az MU új menedzsere, Louis van Gaal a felkészülési mérkőzések során továbbra is a holland válogatottnál alkalmazott szisztémában küldi pályára a „vörös ördögöket”. 

Az első félidőben még inkább 3–4–1–2 volt a hadrend, Juan Mata kapott irányítói feladatokat Wayne Rooney és Danny Welbeck mögött.

A második játékrészben azonban már 3–5–2 volt a felállás, mivel a holland szakember szerette volna megnézni a sajtóhírek szerint távozóban lévő Kagava Sindzsit a klasszikus 10-estől eltérő pozícióban is, a középpálya közepén. Van Gaal a védelemben két fiatalnak, Michael Keane-nek és Tyler Blackettnek is lehetőséget adott, és mindkettejükkel elégedett volt a mérkőzés után.

Az Inter kezdőjében volt egy ismerős név a manchesteriek számára. Nemanja Vidics először játszott a United ellen nyári távozása óta, és a mérkőzés során még gólszerzési lehetősége is volt korábbi klubja ellen, azonban sem ő, sem más nem talált be a találkozó során, így tizenegyespárbajra került sor.

Három-három lövőig mindkét csapat hibátlan volt, a negyedik körben Kagava értékesítette saját tizenegyesét, Marco Andreolli azonban kihagyta, Darren Fletcher gólja így győzelmet ért az MU-nak. 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MANCHESTER UNITED–INTER 0–0 (0–0) – tizenegyesekkel 5–3


forrás: NSO