Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Pogba hosszabbít

Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus francia középpályása, Paul Pogba, akit a napokban választottak meg a brazíliai világbajnokság legjobb fiatal játékosának, hamarosan új, 2018-ig vagy akár 2019-ig érvényes szerződést ír majd alá a torinói klubnál, s ezzel lezárulhat az egyik leghosszabbra nyúló torinói szappanopera.

 
Pogba, aki a szintén számos klub által áhított Arturo Vidal mellett, az Öreg Hölgy koronájának legfényesebb ékköve, a Juventusnál és hazája válogatottjában nyújtott kiváló teljesítményével, felkeltette a Paris Saint-Germain, a Manchester United, a Real Madrid és a Manchester City érdeklődését is.

Ma a Corriere dello Sport és a Tuttosport is címlapján közölte, hogy Pogba személyes megállapodásra jutott a Juventusszal, eltérés csupán az új szerződés lejáratában olvasható, hiszen míg egyik napilap 2018-at, addig a másik 2019-et említ.

Pogba új, hamarosan aláírásra kerülő kontraktusa várhatóan évi 3.2 millió eurós bérezést biztosít majd a 21 esztendős középpályásnak, s ez az összeg további 1 millió euróval emelkedett különböző bónuszok életbe lépésével.

forrás: juventuz.blog.hu