Recent comments

Friss Hírek

Az Udinese és a Roma csatázhat a kolumbiai válogatott játékosáért

Remekül szerepel a kolumbiai válogatott a Világbajnokságon, a dél-amerikaiak már a legjobb 8 között járnak. 


Nem meglepő módon egész Európában ugrásszerűen megnőtt a kereslet a válogatott tagjai iránt, fiatal középpályásukért például a Roma és az Udinese kezdhet csatába. 

Alexander Mejía hazája bajnokságában, az Atlético Nacional csapatában szerepel védekező középpályásként, és jövő héten tölti be 26. életévét. 
Ismertségre igazán az idei Vb-n tett szert, ahol eddig az összes találkozón pályára lépett, a Japán elleni 4-1-es győzelem alkalmával végig a pályán volt.

Gianluca Di Marzio szokás szerint jólértesültebb másoknál, így már ma beszámolt róla, hogy két olasz csapat, nevezetesen a Roma és az Udinese is érdeklődik Mejía iránt. Az Udinese politikáját ismerve mindez nem is meglepő, hiszen a most még olcsó középpályást 1-2 év múlva busás haszonnal adhatnák tovább, ha beválna a Serie A-ban. Éppen ezért a Friuliani Di marzio szerint már ajánlatot is tett a középpályásra, aminek anyagi részletei egyelőre nem ismertek, de a korábbi hírek szerint elsősorban az angol Watforddal kellett volna megküzdeni az aláírásért.

A legújabb fejlemények alapján viszont egy másik olasz csapat, az AS Roma is belépett a képbe, a jelek szerint Walter Sabatini is érdeklődést mutat a kolumbiai iránt. A Giallorossit szintén meggyőzte Mejía teljesítménye, így a Serie A-ba frissen visszakerült Cesenával közösen vásárolnák meg a középpályást, aki ezt követően kölcsönben a Cesenánál kezdhetné meg olaszországi karrierjét.

forrás: azzurri.co.hu