Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Ilyenek lehetnek a jövő évi mezek

Bár nem került még sor hivatalos bemutatóra, egyre többen tudni vélik, hogy a legutóbb kiszivárgott képek valóban a Juventus jövő évi szereléseit ábrázolják. 


A képek tanúsága szerint a címvédő a hagyományos szerelésen kívül két vadiúj mezzel vághat neki az új szezonnak.

Az első számú szerelés nem okoz meglepetést, a hagyományos fekete-fehér csíkos felső ugyanakkor a tavalyi évhez képest gallérral lehet ellátva. Az idegenbeli mez halványan emlékeztet az 1996-os dresszre, amelyben a csapat utoljára ünnepelhetett BL-győzelmet: a kék szín dominálhat a mezen, amelyet az ujjaknál és a nyaknál sárga csíkok dobnának fel.  

A harmadik számú szerelés pedig egy szokatlanabb zöld színt kaphat, a hazaihoz hasonlóan gallérral.

Az igazi érdekességet azonban az idegenbeli, kék mez jelentheti. Ezen ugyanis egy rendkívül érdekes megoldással mégis helyet kaphatna a klub által most már hivatalosan is elért 3 csillag, de nem a megszokott módon, a címer fölött. A klub ugyanis a mez első részébe “építheti be” a szimbólumot, ahol három egyre kisebb csillag lenne látható, ezzel jelezve, hogy a Juventus már elérte (vagy át is lépte) a 30 bajnoki cím álomhatárát.

A mezeket utolsó alkalommal a Nike gyártja, hiszen az Öreg Hölgy a következő szezontól Adidas mezekre vált majd. Mindhárom szerelés gallérján illetve nyakrészénél a Juventus hivatalos mottója, a “Fino alla fine” felirat lesz olvasható.

forrás: azzurri.co.hu