Recent comments

Friss Hírek

LAZIO: Parolo a Sasok új szerzeménye

Nyélbe ütötte harmadik hivatalos üzletét is a Lazio a nyári transzferidőszakban, Claudio Lotitoék ráadásul egy meglehetősen jól csengő névvel erősítették meg első lépésben a klub keretét. 


A csapat újdonsült középpályása tagja volt az olasz Vb-keretnek, sőt, Anglia és Uruguay ellen is pályára léphetett.

A szerb csatár, Filip Djordjevic, valamint az udinei Dusan Basta (no meg Candreva teljes játékjogának a megszerzése) után is aktív maradt a piacon a Lazio. Természetesen nem más, mint Marco Parolo a Sasok új szerzeménye, akit a Parmanál futott nagyszerű idénye után szemelt ki magának a fővárosi gárda. A tárgyalások előrehaladott állapota napok óta nyílt titok volt, az olasz sajtó már jó ideje készpénznek vette Parolo átigazolását. A 29 éves középpályás aztán tegnap érkezett meg Rómába az orvosi vizsgálatokra, amelyek sikeres teljesítése után alávéste új szerződését is.

“Nem sokkal ezelőtt Parolo aláírta a szerződését, amit az orvosi vizsgálat után hivatalosan is bejelentünk. Candreva teljes játékjogának megszerzése, valamint Djordjevic és Basta leigazolása után így még egy puzzle a helyére került. Tartom a szavamat: azt mondtam, meg fogjuk erősíteni a Laziót és még nem álltunk le. A következő lépés a védelem megerősítése lesz, és remélem, ez is örömet fog okozni a szurkolóknak, szükségünk van a szeretetükre és a támogatásukra.” – nyilatkozott még tegnap este Claudio Lotito, a klub elnöke Parolo megszerzéséről és a csapat további céljairól.

A Parma a hírek szerint 5,5 millió eurót, plusz bónuszokat kap Paroloért, míg a középpályás 5 éves szerződést írt alá, melynek értelmében valamivel több, mint 1 millió eurót fog keresni szezononként.

forrás: azzurri.co.hu