Recent comments

Friss Hírek

Zamparini: A BL-ért fogunk harcolni


A szicíliaiak elnökétől megszokhattuk az elképesztő nyilatkozatokat: ő pedig nem olyan ember, aki hirtelen megváltozna, tehát ismét egy meglepőt nyilatkozott az újságoknak.

A 18 éves csatártehetségről, Paulo Dyabala-ról már mi is hírt adtunk, azonban a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini nem spórolt a jelzőkkel, és a célokkal, a jövőt illetően:

" 12 millió eurót fizettünk egy 18 évesért, nem véletlenül. 15 évesnek néz ki, de amikor először láttam játszani, rögtön le akartam igazolni, egy olyan játékost látok a személyében, aki meghatározó lehet a jövőt illetően.

A célunk egyértelmű: a top klubok mögött végezni,és harcolni a Bajnokok Ligájáért, ameddig csak lehetséges."

A Palermo igazolásai eddig nem úgy mutatnak, hogy oda is érnének a dobogóra, pláne ha a tavalyi szezonból indulunk ki, amikor is egy tenger kevesebbett hullámzott, mint a Palermo egész évben.

A szupertehetségnek kikiáltott Dyabala mellett a 30 éves uruguay-i középpályást, Arevalo Riost is megszerezték a déliek, illetve Migliaccio maradásáról biztosította a szurkolókat Zamparini elnök. 

Persze szóba került Abel Hernandez helyzete is, az uruguay-i csatár tavaly sérülésekkel bajlódott, ám ennek ellenére is lennének kérői, Zamparini azonban gyorsan leegyszerűsítette a helyzetet:

"Abel Hernandez eladása csak kitaláció. Még 30 millió euróért sem adnám el." 

azzurri.co.hu