Recent comments

Friss Hírek

Verratti: Még nem állapodtunk meg a PSG-vel




A Pescara fiatal tehetsége Marco Verratti elmondta a sajtónak, nem igaz, hogy közel áll a Paris Saint-Germainbe igazoláshoz, a francia klub még nem tett neki konkrét ajánlatot. 

A Delfini tulajdonosa Daniele Sebastiani csütörtökön bejelentette, hogy elfogadták a francia klub ajánlatát –ami lapértesülések szerint 12 millió euró- most már csak a fiatal középpályással kell megállapodnia a PSG-nek.

Azonban Verratti szerint még nem tettek neki hivatalos ajánlatot, így továbbra is kétséges a jövője.
„Még nem állapodtunk meg a PSG-vel.” mondta a regista a Sky Sport Italiának „Még nincs semmi konkrét. Nagyon nyugodt vagyok és most csak a nyaralásomat akarom élvezni.”

„Amikor érkezik egy ajánlat, a klubbal közösen a lehető legjobb döntést hozzuk meg. De eddig egy hivatalos ajánlatot sem kaptam. A megfelelő pillanatban, meglátjuk, mi a legjobb mindkét fél számára.”

Az új Andrea Pirlonak is tartott játékos iránt a Juventus is komolyan érdeklődött, azonban lapértesülések szerint sokallják a PSG által kínált összeget, így letesznek a játékos megszerzéséről, aki korábban bekerült Prandelli Európa bajnokságra készülő bő keretébe is.

olaszfoci.hu