Recent comments

Friss Hírek

Van Persie a Juvét választaná


A Mirror beszámolója szerint, mely lap az egyik legjobban értesültnek bizonyult ezidáig van Persie jövője kapcsán, a holland csatár a Juventusban folytatná pályafutását.
 
A játékos iránt hónapok óta komoly érdeklődést tanúsít a Zebrák mellett a Manchester City is, sőt az utóbbi napok során felbukkant a Manchester United is kérői sorában, de a labdarúgó végigrágva a klubok által kínált ajánlatokat, végül a Bianconeri mellett tette le voksát.

Választását nagyban megkönnyítette Beppe Marotta rugalmassága, a Juventus vezetője ugyanis abszolút kiszemeltje igényeihez igazította ajánlatát, heti 180.000 fontos fizetés mellett kulcsszserepet ígérve a futballistának.

Biztosra azonban továbbra sem vehető az Arsenal sztrájának Torinóba költözése, a Bianconerinek ugyanis még dűlőre kell jutnia az Arsenal vezetőségével is a csatár vételára fölött, melyben ezidáig komoly eltérések mutatkoztak a két klub elképzelései között.

Arsene Wenger korábban kijelentette, nem óhajtanak bejelentése ellenére sem lemondani legnagyobb értékükről, hangsúlyozván a támadót további egy éves szerződés köti jelenlegi kenyéradójához, de várhatóan e kérdésben végül a londoniak beadják majd derekukat, hacsak nem szeretnének 20 millió eurót kidobni a klub ablakán.

azzurri.co.hu