Recent comments

Friss Hírek

Tévez nem akar váltani



Miután a francia PSG igen közel került ahhoz,hogy leigazolja a Milan duóját, Thiago Silvát és Zlatan Ibrahimovicsot, a Milan már a pótlásban gondolkozik - azonban nem lesz ez olyan egyszerű.
 
A milánóiak egyik fő kiszemeltje az angol Manchester City játékosai: a védelembe Kolarov, míg a támadósorba Edin Dzeko, vagy Carlos Tevez a kiszemelt. Utóbbi azonban nem feltétlen szeretne elmenni Angliából...

"Végre jól érzem magam a Citynél. Rengeteg célunk van a következő szezonban, mind a bajnokságot szeretnénk újra megnyerni,és a tavalyi szezonnal ellentétben idén szeretnénk tovább menetelni a Bajnokok Ligájában, ezért pedig keményen dolgozom, dolgozunk a csapattal" - fogalmazott Tevez egy szurkolókkal való internetes beszélgetés keretein belül.

Nem úgy tűnik tehát, hogy Tevez távozni szeretne az angoloktól, ebben pedig közrejátszhat az is, hogy a télen képtelenek voltak egymással megegyezni a felek - akkor hosszas egyezkedés után Tevez maradt a Citynél, pedig akkor rossz volt a viszony a klubvezetéssel - tavaszra viszont megváltozott ez a helyzet.

azzurri.co.hu