Recent comments

Friss Hírek

Roma: Német csillaggal erősítenek


Rómában biztosra veszik, a Philipp Lahm utódjaként emlegetett Sebastian Jung a Giallorossinál folytatja pályafutását.

Ezzel párhuzamosan a Genoa elnöke megerősítette, Sabatini komolyan érdeklődik Destro iránt, akiről a Presidente örömmel tárgyal a bordó-sárgák sportigazgatójával.

A rómaiak hosszútávra terveznek. Az "új Roberto Carlos" megszerzése után, most az "új Philipp Lahm" is a Farkasok színeibe öltözhet, így ha már csak akár 70%-ban beválik a két szélső kapcsán a szakértők jóslata, úgy hosszú évekre megoldódhat a fővárosiak jelenlegi problémáinak jelentős része. Dodóhoz hasonlóan Jung is pályafutása elején jár még, mindössze 23. életévét taposva.

A korábban a Bayern München és az Inter által is megkörnyékezett utánpótlás válogatott ráadásul igen kedvező feltételekkel kerülhet Zemanékhoz, egyéves 1,5 millió eurós kölcsönszerződés után opciós 4-4,5 millió eurós kivásárlási joggal.

Közben a római klub támadószekciójának cseréje is gőzerővel folyik, Borriello várható távozása mellett Borini is egyre közelebb kerül a búcsúhoz.

Kiszemeltekben sincs azonban hiány, az első számú célponttá pedig az elmúlt napok során egyértelműen a sokak által kiszemelt Mattia Destro lépett elő. 
A támadó sorsa jelenleg rendezetlen ugyan, de a hét során egyezségre juthat tulajdonjoga ügyében a papírjain osztozó Siena és Genoa együttese.

Amennyiben pedig a játékos a genovaiakhoz kerül, könnyen lehet, hogy el is dőlt sorsa, legalábbis a Griffone elnökének szavai alapján.

Preziosi ugyanis a Corriere dello Sportnak nyilatkozva kijelentette, Sabatinivel már több ízben egyeztetett Destro jövőjéről, s amennyiben rendelkezésére állnak majd a játékos kártyái, úgy örömmel véglegesíti megbeszéléseiket a Giallorossival.

azzurri.co.hu