Recent comments

Friss Hírek

Roma: Botrányos módon távozik Juan


Pár nappal ezelőtt a rutinos brazil védő nem jelent meg a csapat egyik edzésén, így olyan hírek láttak napvilágot, miszerint azonnali hatállyal felbontják a kontraktusát.

Végül ez vélhetően nem fog megtörténni, mert a Giallorossi illetékesei értékesíteni tudják a labdarúgót, aki újra a hazájában futballozhat majd.
A dél-amerikai játékos menedzsere- Michele Gerbino- így nyilatkozott ügyfele jelenlegi helyzetéről:

"Már régen felvettük a kapcsolatot Juan jelenlegi klubjával, mert az istápoltam a szülőföldjén szeretné befejezni a pályafutását.

 A döntésének semmi köze nincsen Zeman érkezéséhez és az újonnan meghonosított rendszeréhez, már hamarabb közölte a vezetőkkel és velem a biztos határozatát.

Több együttessel tárgyalunk, ezt kár lenne tagadni, de valószínűleg az Internacional lesz a befutó nálunk.

A Bahia és a Flamengo egyaránt ajánlatot tett a hátvédért, viszont olasz gárdája közleménye szerint ezen két alakulat nem vette túl komolyan a fennálló lehetőséget.

Most egy kicsit kivárunk, hamarosan Rómában leszünk ismét, aztán szinte rögtön utazunk Brazíliába a további egyeztetések érdekében.

Végül szeretnék köszönetet mondani Franco Baldininek és Zdenek Zemannak egyaránt, akik tudatták velünk, hogy nem gördítenek különösebb akadályt istápoltam távozása elé"

azzurri.co.hu