Recent comments

Friss Hírek

Pescara: Ügynöke szerint Verratti a PSG-é

Az olasz labdarúgás egyik legnagyobb ígérete, Marco Verratti Franciaországba igazol, s az elmúlt idényt második helyen befejező Paris Saint-Germain labdarúgója lesz - ezt állítja legalábbis a középpályás ügynöke.


Verratti a tavalyi szezon folyamán az olasz másodosztályban (Serie B) szereplő Pescara labdarúgója volt, s meghatározó szerepe volt abban, hogy csapata feljutott az élvonalba. A 19 esztendős játékos ezt követően meghívót kapott az olasz válogatott bő keretébe, úgy, hogy még egyszer sem szerepelt a Serie A-ban.

Néhány napja még az a hír járta, hogy a Juventus lehet Verratti pályafutásának következő állomása, a Pescara azonban visszautasította az Öreg Hölgy ajánlatát. A zebrák két játékost és 4 millió eurót adtak volna a fiatal ígéret játékjogának feléért, időközben azonban befutott a Paris Saint-Germain 13 millió eurós ajánlata, melyet előnyben részesített a feljutó csapat.

Állítólag maga Verratti is nagyon bizakodó, s a képviselőjén keresztül üzent az érdeklődőknek: "Éppen nászúton vagyok, mert pénteken nősültem. Az átigazolás leghamarabb a hétvégén vagy jövő hét elején mehet végbe. A PSG-nek is kész vagyok igent mondani."

Verrattit testfelépítése, játékstílusa és posztja alapján gyakran az "új Pirlóként" emlegetik, sokak szerint ő lehet a mélységi irányító méltó utódja a Squadra Azzurrában is.

hatharom.hu