Recent comments

Friss Hírek

Napoli: Skrtel iránt érdeklődnek



Olaszországba igazolhat északi szomszédunk válogatottjának hórihorgas védője. Az Serie A-ban szereplő Napoli labdarúgócsapata élénken érdeklődik az angol Liverpool szlovák középhátvédje, Martin Skrtel iránt.

Azok után, hogy Ezequiel Lavezzit sikerült jó pénzért Párizsba passzolni, a nápolyiak a befolyó összegből védelmüket erősítenék meg. Az olasz Tuttosport értesülései szerint első számú kiszemeltjük Martin Skrtel.
A szlovák védő állítólag nem elégedett helyzetével a Liverpoolnál, s korábban már a Manchester City-vel és az Anzsi Mahacskalával is szóba hozták. Az átigazolást nehezíti, hogy a Vörösök nem szeretnének megválni a kőkemény játékostól. A Napolinál azonban remélik, hogy többek között Skrtel honfitársa, Marek Hamsík közbenjárásával sikerül Olaszországba csábítani a labdarúgót.
Skrtel 2008-ban igazolt Liverpoolba a Zenit Szentpétervár csapatától. Az első két évében még csak kiegészítő ember volt, később már stabil csapattag. Skrtel a szlovák válogatottal részt vett a 2010-es világbajnokságon, összesen 53 mérkőzésen 5 gólt szerzett a nemzeti együttesben.

hatharom.hu