Recent comments

Friss Hírek

Milan: Már leigazoltuk, akiket le akartunk



A Milan alelnöke Adriano Galliani elmondta a sajtónak, hogy készen áll a csapatuk a következő szezonra és már senki ne várjon új igazolásokat nyáron.
„A Milan számára vége az átigazolási időszaknak.” mondta a szakember szerdán, amikor a klub nyári terveiről kérdezték.
„Már leigazoltuk, akiket le akartunk. Thiago Silva megtartása volt a legjobb döntésünk és ezzel le is zárult számunkra az átigazolási időszak.”
Sajtóértesülések szerint a Rossoneri még igazolni akar egy védekező középpályást, azonban Galliani szerint ez nem igaz.
„Nincs szükség változtatásokra a középpályánkon. Van kilenc játékosunk akikre számíthatunk és ezzel kész is a csapat.”
„Nincs szükségünk egy Van Bommel típusú játékosra, hiszen ott van nekünk Riccardo Montolivo [aki nyáron érkezett a Fiorentinától]. És Massimo Ambrosini is bevethető a posztján.”
Az elmúlt hetekben Djamel Mesbahot kapcsolatba hozták az élvonalba visszajutó Torinoval, azonban Galliani szerint még nem döntöttek a korábbi Lecce játékos sorsáról.
„Egyenlőre nem tervezzük egy játékosunk eladását sem, de majd meglátjuk mi lesz Mesbah sorsa. Hogy Angelo Ogbonna érkezik-e a Mesbah üzlet részeként? Nem.”
„Ha el is adunk valakit, az biztosan nem egy alapjátékosunk lesz.”
Az elmúlt hetekben többször is írt a sajtó Zlatan Ibrahimovic távozásáról, illetve arról, hogy Kevin Prince Boateng új szerződést szeretne magasabb fizetéssel.
„Ibrának még két év hátra van a szerződéséből, szóval maradni fog. Boateng? Minden játékosunknak így is elég magas a fizetése, szóval senki sem kap emelést.”
olaszfoci.hu