Recent comments

Friss Hírek

Milan: Elfogadták az Ibráért és Silváért tett ajánlatot



Olasz sajtóértesülés szerint a Milan labdarúgócsapata elfogadta a Paris Saint-Germain által Zlatan Ibrahimovicért és Thiago Silváért tett ajánlatot.

A Sky Sport Italia úgy tudja, a Milan vezetői rábólintottak a PSG által tett 65 millió eurós ajánlatra, így elvileg már csak a két játékoson, Zlatan Ibrahimovicon és Thiago Silván múlik, klubot cserélnek-e.

A dúsgazdag francia klub a brazil védőt már régóta szeretné megszerezni, de a Milan júniusban elutasította az akkori, 46 millió eurós ajánlatot. A PSG-nél azonban nem adták fel a dolgot, és most már Ibrahimoviccsal párban szereznék meg Thiago Silvát.

Carmine Raiola, a svéd csatár ügynöke szerdán a Milan székházában tárgyalt Gallianival, majd állítólag Svédországba repült, hogy rábeszélje Ibrahimovicot a klubváltásra.

A francia RMC Sport szerint a gólerős támadó már többször beszélt a brazil védővel, Maxwell-lel a párizsi életről. A két játékos még az Ajaxból ismeri egymást.

Ibrahimovic korábban bizonytalanságának adott hangot a Milan aggasztó anyagi helyzete miatt, így klubváltása már csak ezért sem lenne meglepetés.

A La Gazzetta dello Sport már arról is ír, kik lehetnek a két játékos utódai a piros-feketéknél. Ibrahimovic pótlására Carlos Tévezt vagy Edin Dzekót (mindketten a Manchester Cityt erősítik) tudnák elképzelni, míg a védelembe Alekszandar Kolarov (szintén Man. City) vagy a brazil Dedé (Vasco da Gama) érkezhet.

NSO.hu