Recent comments

Friss Hírek

Leonardo a Silva-ügyről


Leonardo, a francia bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain sportigazgatója szerint csapata nagyon közel állt ahhoz, hogy megszerezzék a világ egyik legjobb középhátvédjét, Thiago Silvát.



Mint ismert, a nyár elején napokig tárgyaltak a PSG vezetői a Milannal Thiago Silva megszerzéséért, de az utolsó pillanatban Silivo Berlusconi a szurkolók kérésére elutasította a közel 50 millió eurós ajánlatot. A francia klub évi 7,5 millió eurós fizetést ajánlott fel Silvának, aki egyébként elfogadta az ajánlatot. A tárgyalások értelmében a Milan 46 millió eurót + egyéb bónuszokat kapott volna a védőért cserébe.
Leonardo, a PSG sportigazgatója elmondta, nagyon közel álltak a megegyezéshez és a hivatalos bejelentéshez. “Tárgyaltunk a világ legjobb középhátvédjével, Thiago Silvával, és mindenben megállapodtunk vele. A Milannal viszont nem sikerült dűlőre jutni, elutasították az ajánlatunkat majd leállították a tárgyalásokat. Nagyon közel voltunk a megegyezéshez, de nem sikerült” – mondta Leonardo, aki 2009-ben a Milannál még játékosmegfigyelőként dolgozott, és ő figyelt fel Silvára akit 10 millió euróért szerződtettek. “De ez normális, ha egy klub nem szeretné eladni a posztján a világ legjobb játékosát.”
A Silva-ügy végére tehát pont került, a védő marad Milánóban. A brazil játékos iránt az FC Barcelona, a Manchester City és a Real Madrid is érdeklődött.
acmilan.hu