Recent comments

Friss Hírek

Leonardo elismerte, tárgyalnak Ibrahimoviccsal


A francia Paris Saint-Germain brazil sportigazgatója a Sky Sports Italiának elárulta, hogy már zajlanak az egyezkedések a klub és a játékos között.

Bombaként robbant a hír, miszerint a katari tulajdonban lévő Paris Saint-Germain 60 millió eurós ajánlatát elfogadta az AC Milan, így a brazil Thiago Silva valamint a svéd Zlatan Ibrahimovic a nyáron Milánóból Párizsba teheti át székhelyét.

Az olasz klub elöljárói ugyan néhány hete még visszadobták a PSG 46 millió eurós ajánlatát a brazil középhátvédért, de a jelek szerint a mostani összegnek már ők sem tudnak ellenállni.

Ugyan a két klub gyakorlatilag megegyezett egymással, a franciáknak még a játékosokkal is dűlőre kell jutnia, ami a fizetéseiket figyelembe véve nem biztos, hogy könnyedén megy majd.

A nagyobb gond Zlatan Ibrahimoviccsal lehet, aki jelenleg is a világ egyik legjobban fizetett labdarúgójának számít, nem hivatalos adatok szerint évi 12 millió európai valutát tehet zsebre.

Mivel a svéd csatárnak 2014-ig érvényes szerződése van a Milannal, a PSG-nek olyan ajánlatot kell "villantania", amely anyagilag és szakmailag is többletet nyújthat a számára. A sajtóinformációk arról szólnak, hogy a játékos négyéves szerződést és évi 14 (!) millió eurós fizetést szeretne...

A PSG sportigazgatója, a Milan egykori legendája, Leonardo a Sky Sports Italiának megerősítette a tárgyalásokat, véleménye szerint hamarosan pont kerülhet az ügy végére.

"Igen, egyezkedünk és tegnap már beszéltünk is vele Svédországban. Hamarosan találkozunk Mino Raiolával (Ibrahimovic menedzsere - a szerk.), és meglátjuk mi fog történni".

A hírek szerint az ügynök szerdán beszélt a játékossal, majd ügyvédjével, Vittorio Rigóval a francia fővárosba repült, hogy a szerződés részleteit kidolgozzák.

hatharom.hu