Recent comments

Friss Hírek

A Lazio és a Lille is érdeklődik Afellay iránt



Lapértesülések szerint az olasz Lazio és a francia Lille is szívesen látná soraiban az FC Barcelona és a holland válogatott 26 éves középpályását, Ibrahim Afellayt. A rómaiak érdeklődése nem új keletű, már tavaly nyáron igényt tartottak volna a marokkói származású játékosra.

Az olasz bajnokság legutóbbi kiírásának negyedik helyezettje, a Lazio továbbra is kitart kiszemeltje, Ibrahim Afellay mellett.


 A rómaiak már tavaly nyáron élénk érdeklődést mutattak a holland válogatott középpályás iránt, akkor azonban a 26 éves játékos kijelentette, hogy maradni kíván a Barcelonánál, melyhez egyéb iránt 2015-ig érvényes szerződés köti.


Afellay egy éve azt nyilatkozta, meghatározó játékos szeretne lenni a gránátvörös-kékeknél, a Primera Divisiónban viszont tavaly mindössze négy mérkőzésen jutott szóhoz, összesen 118 percet töltve a pályán.



Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a marokkói származású futballista súlyos térdsérülése miatt hosszú hónapokat töltött lábadozással, a kihagyás pedig az Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményén is meglátszott.


Azt egyelőre nem tudni, hogy a Lazio konkrét ajánlattal is előrukkolt-e már, lapértesülések szerint azonban Afellay megszerzése akkor válhat igazán fontossá a Sasok számára, ha az elmúlt idényt kölcsönben az Internazionalénál töltő Mauro Zárate végül a török Galatasarayhoz igazol.


Az olaszoknak igyekezniük kell a döntéssel az ügyben, a Marca információi szerint ugyanis a francia Lille 7 millió eurós ajánlatot tett a Barcelonának a holland játékos megvásárlására. Afellay 2011 januárjában 3 millió euróért igazolt a PSV Eindhoventől a katalán klubhoz, a transfermarkt.de átigazolásokkal foglalkozó portál szerint jelenlegi vételára 10 millió euró.


hatharom.hu