Recent comments

Friss Hírek

Hamsik: Még több címet akarok nyerni


A Napoli játékosa Marek Hamsik szerint az olasz kupával a zsebükben a 2012-13-as szezonban bátran álmodozhatnak a bajnoki címről is. 
 
A Partenopei idén nem indulhat a Bajnokok Ligájában, miután csak az 5. helyen végeztek tavaly a bajnokságban, de így is jól zárták a szezont, miután az olasz kupa döntőjében legyőzték a Juventust.

Hamsik szerint a Coppa Italia győzelemmel a bajnokság megnyerésére is esélyes csapatok közé léptek elő a nápolyiak, de tisztában van vele, hogy kiélezett harc lesz a címért.

„Az Olasz kupa győzelem után mi is jobban látjuk, mire vagyunk képesek.” mondta a középpályás a Corriere dello Sportnak.

„A szezon elején minden kezdődik elölről. Tudjuk, mire vagyunk képesek, és a győzelemnek köszönhetően az önbizalmunk is nőtt.”

„Még több címet akarok nyerni. Meg akarom nyerni a Scudettot, de van másik négy klub, akik szintén esélyesek erre.”

A szlovák válogatott játékos nem rég írt alá egy 2016-ig szóló szerződést, hogy véget vessen a távozásáról szóló pletykáknak.

„A Napoli volt életem legjobb döntése.” mondta a 24 éves játékos „Jól érzem itt magam, érzem a szurkolók támogatását. Mindig is maradni szerettem volna, és örülök, hogy sikerült hosszabbítani.”

olaszfoci.hu