Recent comments

Friss Hírek

Balzaretti: Vagy maradok, vagy a PSG-hez szerződök



Federico Balzaretti, az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Palermo bal oldali védője elmondása szerint két klub között vacillál: marad a szicíliai együttesnél, vagy a Paris Saint-Germainhez igazol.

A 30 éves játékos a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon négy mérkőzésen segítette a döntőig menetelő olasz válogatott szereplését.

Balzarettit korábban előszeretettel hozták kapcsolatba az AC Milannal és a Napolival is, de előbbi alelnöke, Adriano Galliani maga igyekezett elejét venni a tovább pletykáknak.

„Megtartjuk Dídac Vilát, aki az előző szezonban nagyon jól játszott kölcsönben az Espanyolnál. Balzaretti nem jön a csapathoz” – nyilatkozta korábban Galliani.

A 12-szeres válogatott védő szerint kétesélyes, hol folytatja pályafutását.

„Már beszéltem az elnök úrral, és elmondtam neki, mit szeretnék – mondta Balzeretti. – Vagy a Palermóban maradok, vagy a Paris Saint-Germainhez szerződök. Nincs több alternatíva.”

A Palermo készen áll meghosszabbítani szerződését, míg a PSG megfelelő opció lehet a játékos neje miatt is, aki balerinaként tevékenykedik a francia fővárosban.

NSO.hu