Recent comments

Friss Hírek

TORINO: Mr.Dreamgoal visszatér?

A Juventus támadója, Fabio Quagliarella távozás szélén áll, és könnyen az Európa Ligában induló riválisnál köthet ki.


A csatár már jó pár hónapja perifériára szorult a Bianconeriben, és az olasz bajnokcsapat vezetői tudatták vele, hogy új csapat után nézhet.

Néhány hete még a Hellas Verona tűnt befutónak, azonban a torinói Tuttosport értesülései szerint most már minden afelé mutat, hogy záros határidőn belül a Torino csapatában köt ki a nápolyi születésű támadó.

Ez egy visszatérés lesz Mr. Dreamgoal számára, aki a Torino akadémiáján kezdte pályafutását, és miután számtalanszor kölcsönadták, végül 2005-ben az Udinese csapatába igazolt.

Új állomáshelyén az elmúlt szezon olasz gólkirályát, Ciro Immobilét kell majd helyettesítenie, akit nyár elején a Dortmund vett meg 19,5 millió euróért. Az újság szerint Quagliarella egy hároméves szerződést fog aláírni a Granatával, ahol a keret egyik legtöbbet kereső játékosa lesz.

A csatár szülővárosának csapata, a Napoli is bepróbálkozott még az utolsó pillanatban, azonban a Torino tűnik befutónak. Quagliarella 2009-ben csatlakozott a Napolihoz, azonban nem jött ki Walter Mazzarrival, a déliek edzőjével, így 2010-ben a Juventusba távozott.

forrás: Juventusfc.hu