Recent comments

Friss Hírek

MATRI: Újjá akarok születni!

Immáron csak a hivatalos bejelentés hiányzik Alessandro Matri Genoába igazolásához: a csatár annak a Gilardinónak a pótlására érkezhet, aki Kínába igazolt.



Gilardino is elismerte: elfogadta a kínaiak ajánlatát, és Diamanti csapattársa lesz a Gouangzhou-nál, Marcello Lippi csapatánál.

Hivatalosan még sem ezt, sem a Matri transzfert nem jelentették be, de a tavaszt a Fiorentinában töltő Matri így nyilatkozott a város főterén:

” Boldog vagyok, hogy itt lehetek. Újjá szeretnék születni ebben a mezben, megtiszteltetés, hogy viselhetem majd a Genoa mezét. Egy nagyszerű klub, kiváló szurkolótáborral. Mi nem működött az elmúlt évben? Nem tudom, de csak a jövőbe tekintek, tanultam a múltból, még ha nem is volt túl pozitív. Készen állok az újrakezdésre.” – nyilatkozta a csatár, aki röviden kitért még a válogatottbeli esélyeire is, de diplomatikusan csak annyit mondott: egyelőre a Genoára szeretne koncentrálni.


Igen meglepő lenne ezt követően, ha Matri mégsem a Genoában kötne ki, igaz, a transzfer részletei (így a genoás Vrsaljko esetleges klubcseréje) sem tisztázott még.

forrás: azzurri.co.hu