Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Pogba Londonban járt

A francia válogatottal a világbajnokságot is megjárt Paul Pogba szabadságát tölti éppen, s megfordult Londonban is, ezzel beindítva az angol sajtó fantáziáját, amely rögtön pletykák garmadáját szőtte a Juventus középpályása és a Chelsea között alakulóban lévő kapcsolatról.



Paul Pogbát a Chelsea otthona, a Stamford Bridge közelében kapták lencsevégre, s innen szinte már adta magát a következtetés, hogy a francia tehetség a jövőjével kapcsolatos kérdésekben egyeztetett a londoni kékek igazgatóival.


A 21 esztendős középpályás jelenlegi szerződése 2016-ban jár le a Juventusnál, s ugyan a játékos ügynöke, Mino Raiola határozottan kijelentette, hogy Pogba jól érzi magát Torinóban, s esze ágában sincsen távozni, az új kontraktus aláírásáig minden bizonnyal számos pletyka születik majd esetleges távozásával kapcsolatosan.


A Real Madrid, a Barcelona és egykori klubja, a Manchester United is szívesen látná soraiban Pogbát, azonban a The Independent állítása szerint José Mourinho is élénken érdeklődik iránta, annak ellenére, hogy Cesc Fàbregas megvételével a Chelsea már szűkítette anyagi mozgásterét.


Nem ez az első alkalom, hogy Pogbát hírbe hozzák a londoni klubbal, hiszen az angol sajtó a világbajokság ideje alatt leleplező fényképeket közölt arról, hogy a francia középpályás a Football Manager játékot űzve, a Chelsea csapatát irányította.

forrás: juventuz.blog.hu