Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Paulinho pótolhatná Vidalt?

A Sunday Telegraph szerint a Juve kész lenne 20 millió fontot (kicsit több mint 25 millió eurót) ajánlani a Tottenhamnek, ha Vidal esetleg távozna, viszont a londoniak ennél többet szeretnének kapni.  


Csak az tart vissza minket a nevetéstől, hogy a Telegraph egy komoly lap, és hogy láttuk már, milyen kétségbeesett transzferek születnek az átigazolási időszak utolsó napján (Bendtnerre még emlékszünk, ugye?). 

Azt azért ne felejtsük el, hogy a Telegraph rettentően szeretné Vidalt Angliában látni, nagyon erőltetik a Manchesteres szálat. Mi meg nagyon nem szeretnénk, és Conte sem, Benedicto kolléga egyenesen kizártnak tartja hogy Vidal távozzon nyáron, szerinte ennek biztosítása nélkül Conte nem hosszabbított volna.

Az az érdekes, hogy a lap szerint a 20 millió font nem is lenne elég, a Spurs 25-öt akar. Vidal ennél jóval többet ér, Paulinho viszont minden bizonnyal nem. 

Legalábbis a világbajnokságon mutatott teljesítménye egyáltalán nem erről árulkodik, és a Tottenhamben sem sokat játszott az elmúlt szezonban. 

Legutóbb a Konföderációs Kupán teljesített úgy, hogy Vidalhoz méltónak gondolhassuk, de azóta néhány dolog megváltozott a brazil válogatottnál. Kacsint.

forrás: azzurri.co.hu