Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Allegri már ma megérkezhet Vinovóba

A Sky Sport Italia hírei szerint a Juventus nem töltött sok időt azzal, hogy kiválassza a legmegfelelőbb edzőjelölteket Antonio Conte megüresedett posztjára, hisz pár órával a lemondás után a vezetőség már tárgyalásokat folytatott Massimiliano Allegrivel az edzői feladatok átvétele ügyében.


A lemondott Antonio Conte helyére a hírek szerint még olyan jelöltek nevei merültek fel, mint Roberto Mancini, Luciano Spalletti és Zinedine Zidane.


Kedd este azonban a Sky Sport Italia arról számolt be, hogy az Öreg Hölgy képviselői Massimiliano Allegrivel tárgyalnak, aki már szerda reggel a vinovói edzőkomplexumban lehet.


Massimiliano Allegrit minden bizonnyal nem szükséges bemutatni a Serie A berkeiben kicsit is jártas szurkolóknak, ő volt az, akitől az AC Milan az idei év januárjában megvált, miután a csapat az utóbbi néhány évtized leggyengébb első bajnoki félévét produkálta.


Más hírek szerint azonban Antonio Conte döntését követően Siniša Mihajlović is lemondhat a Sampdoria edzői posztjáról, miután sorra távoznak a klub vezető beosztású szakemberei, a Sportitalia és a Sky Sport Italia arról cikkez, hogy komoly problémák merültek fel Giuseppe Marotta egykori klubjánál.


Nem meglepő módon Antonio Conte lemondása akár arra is sarkallhatja a Sampdoria szerb edzőjét, hogy a megüresedő posztra pályázva ő is elhagyja klubját.


Sinisa Mihajlovic neve nem először merül fel a Juventus kapcsán, hiszen idén korábban is többen esélyesnek látták a bianconero kispad elfoglalására, amikor Antonio Conte helyzete kétségessé vált.


Ugyanakkor legalább akkora meglepetés lenne a szerb edző kinevezése, mint tegnap este Antonio Conte lemondása, hiszen a szakembernek komoly kötődései vannak olyan, Torinóban kevéssé kedvelt klubokhoz, mint például az Internazionale és a Fiorentina, így a szurkolók egyáltalán nem biztos, hogy tárt karokkal fogadnák.

forrás: juventuz.blog.hu