Recent comments

Friss Hírek

AGNELLI: Köszönet mindenért, Antonio!

A mozaik egyre több kockája kerül a helyére, Antonio Conte búcsúszavai után a Juventus elnöke, Andrea Agnelli is elbúcsúzott a klub sikeredzőjétől. 


Agnelli üzenetét a Juventus hivatalos honlapja tette közzé.

“Kedves Antonio,

Nagyszerű vezetője voltál a csapatunknak, így a mai hírek mérhetetlenül elszomorítanak engem.

A három együtt töltött évre gondolok, a három évre, amelyben újraírtuk a klub történelmét: zsinórban három bajnoki cím, két Olasz Szuperkupa, és ami talán még fontosabb, a folyamatos növekedés.

Azonban a szentimentális és személyes érzések még egy elnököt is arra kényszerítenek, hogy egy lépést hátralépjen.

Alig két hónap telt el az utolsó nagy közös sikerünk óta, és a Juventusnak muszáj folytatnia ezt az utat. A nulláról fogunk kezdeni mindent. Nulla pontunk lesz a tabellán, ahogy mindenki másnak is, és nulla győzelmünk.

De ennek a csapatnak egy fiatal vezetősége van, amelyben egyszerre van meg a tehetség és a tökéletes együttműködés, és ebben a három évben megtaláltuk az ambíciót és az elszántságot ahhoz, hogy elérjük a céljainkat.

A Juventus újra fog kezdeni mindent egy csapatnyi kiemelkedően tehetséges, profi labdarúgóval, akik mindent meg fognak tenni az új edzővel azért, hogy tovább írhassák a klub jelenét és jövőjét. Te magad is részesen voltál a Bianconeri történelmének, és tudom, hogy a döntésedtől függetlenül egy Juventus győzelem híre mindig mosolyt csal majd az arcodra.

Beppe, Fabio, Pavel és én a játékosokkal, a menedzsmenttel és a stábbal együtt folytatni fogjuk a kemény munkát éjjel és nappal, mert ez a legkevesebb, amit a Juventus és a Juventinók megérdemelnek. És mindenki, aki ennél a klubnál dolgozik, tudja, hogy meg kell felelnie a klub hagyományainak minden egyes pillanatban.

Köszönet mindenért, Antonio!

Fino alla fine…

forrás: azzurri.co.hu