Recent comments

Friss Hírek

UJFALUSI: Balotellit nálunk királyként tisztelnék

Tomás Ujfalusi, a Galatasaray cseh futballigazgatója nem tud arról, hogy klubja mozgásba lendült volna Mario Balotelli megszerzése érdekében, de látna fantáziát az ügyletben.



Cesare Prandelli isztambuli vezetőedzői kinevezése után kapott szárnyra a pletyka, miszerint esetleg Mario Balotelli is a Galatasarayban folytatja a pályafutását.

„Nem tudok róla, hogy érdeklődtünk volna iránta, de az biztos, hogy nem gyenge futballista. Nálunk királyként tisztelnék" – fogalmazott Ujfalusi, aki hosszabban beszélt arról, miért Prandelli lett Roberto Mancini utódja.

„Amikor eldőlt, hogy Mancini nem akarja folytatni, én rögtön Cesaréra gondoltam (mint utódra) – mondta Prandelli a La Gazzetta dello Sportnak. – Rengeteget fejlődtem, amikor ő volt az edzőm a Fiorentinánál. A világbajnokságon nem volt szerencséje, de előtte nagyszerű éveket töltött az olasz válogatottnál. Az itáliai iskola jót tesz a török futballnak, Roberto taktikailag nagyon sokat javított a Galatasarayon, és biztos vagyok abban, hogy ugyanez lesz a helyzet Prandellivel is, mert tud beszélni a játékosok nyelvén, és a közeg is nagyon kedvező lesz a számára."

Korábban szó volt arról, hogy a Milan 35 millió euróért eladja Balotellit valamelyik angol élcsapatnak, de ennek lehetőségét a gyenge olasz vb-szereplés után Silvio Berlusconi klubtulajdonos majdhogynem kizárta.

forrás: NSO