Recent comments

Friss Hírek

ROMA: Benatia hamarosan megegyezhet a Cityvel

Az olasz calciomercato.it hírportál értesülései szerint a Roma talán legkeresettebb játékosa, Mehdi Benatia szóban már megegyezett az angol bajnok Manchester Cityvel, így az újgazdag brit klubnak már csak a Romával kell dűlőre jutnia. 


Ami viszont nem lesz egyszerű… 

…ugyanis a fővárosi klub továbbra sem szeretné eladni őt, ha pedig mégis meg kell válniuk marokkói bekkjüktől, úgy előbb mindenképpen szeretnék bezsebelni a kiszemelt utód aláírását. Lehetséges új védőként jelen állás szerint ketten jöhetnek szóba: a River Plate 21 éves kolumbiai Vb-kerettagja, Éder Balanta, akit a Juventus is nagy erőkkel próbál megszerezni, valamint a Lille 31 éves montenegrói hátvédje, Marko Basa.

Persze az ő személyük csak akkor léphet be a képbe, ha valóban a távozás mellett dönt Benatia, és az értékesítése mellett a Roma. A calciomercato és a Daily Mirror beszámolói alapján mindenesetre Benatia hajlik a City ajánlatának elfogadása felé, amely római bérének több mint kétszeresét garantálná neki.

Benatia egy éve szerződött az Udinesétől Romába, mintegy 13,5 millió €-ért. Az idei szezon során 33 bajnokin 5 gólt szerezve csapata legjobbjai között volt.

forrás: azzurri.co.hu