Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Galliani Robinho és Matri eladásán dolgozik

A nyári átigazolási időszakban a vezetőség már megvált többek között Ricardo Kakától, Antonio Nocerinótól és Bakaye Traorétól, de a keret létszámának csökkentése érdekében további játékosok távozhatnak.

 
Elképzelhető, hogy Robinho már nem a csapattal fogja megkezdeni a 2014/2015-ös idényt. A brazil támadó fizetése szezononként nettó 2,5 millió euró, ami két évre nézve bruttó 10 millió euró kiadást jelent a klubnak. 

A Gazzetta szerint Ricardo Kaká nemrég egyik nyilatkozatában utalt arra, hogy Robinho is az Egyesült Államokba szerződhet.

A másik csatár, aki valószínűleg távozni fog, Alessandro Matri. 


Az olasz támadó tavaly nyáron 11 millió euróért érkezett a Juventustól és nem sikerült beváltania a hozzáfűzött reményeket. Fél évet követően a vezetőség kölcsönadta a Fiorentinának, ahol szintén nem sikerült maradandót alkotnia.

A La Gazzetta dello Sport szerint Galliani szeretné bevonni Matrit a Vrsaljiko üzletbe. A horvát védő iránt a Milan és a Juventus is érdeklődik. A hétvégén Galliani találkozik a Genoa elnökével, Enrico Preziosival és szó lehet a játékoscseréről.

Eközben az Avellino érdeklődik Jherson Vergara és Rodrigo Ely iránt.

 forrás: acmilan.hu