Recent comments

Friss Hírek

LÓPEZ: Morata közelebb került a Juventushoz

A Juventus által elszántan üldözött spanyol támadó, Álvaro Morata egy lépéssel közelebb került a torinói klubhoz a játékos ügynöke szerint. 


A madridiak saját nevelésű tehetsége egyértelművé tette, hogy elégedetlen jelenlegi helyzetével, s a rendszeres játéklehetőség reményében távozni kíván a Bajnokok Ligája címvédőjétől. 

Morata ügynöke, Juanma López hétfőn a Real Madrid főhadiszállásán járt, s a klub illetékeseivel tartott egyeztetést követően, az AS munkatársának kérdésére elárulta, hogy ügyfele "Közelebb került a Juventushoz".

A Real Madrid szeretné pénzzé tenni a távozni kívánkozó támadót, azonban a felek között, a vételár összegén túl, jelentős nézetkülönbséget jelent, hogy a spanyol fővárosi klub ragaszkodik a visszavásárlási opcióhoz.

Moratát, aki végül nem került be a Brazíliába utazó spanyol válogatott keretbe, a Juventuson túl, az Arsenal és a VfL Wolfsburg is szerette volna megszerezni az elmúlt hetek során.

A nemrég lezárult spanyol bajnoki szezon során Álvaro Morata 23 mérkőzésen jutott szóhoz a Real Madridban, azonban mindössze három alkalommal kezdőként, s ezalatt nyolc találatig jutott.

forrás: juventuz.blog.hu