Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Van Gaal lemondott Vidalról

A napokban számtalan hír szólt arról, hogy Arturo Vidal lenne az egyik fő célpontja a szebb időket megélt, de idén nyáron Louis van Gaal vezetésével komoly építkezésbe kezdő Manchester Unitednek.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, negyven millió eurós átigazolásról szóltak a hírek, amelyhez esetlegesen hozzáadódna Patrice Evra játékjoga is, ám nemrégiben a Daily Mail már arról cikkezett, hogy hiába ajánlott a Manchester United viszonylag komoly összeget a játékosért, a tárgyalások megfeneklettek.

A brit folyóirat cikke szerint Louis van Gaal más opciók felé fordult, mivel a két klub által meghatározott árak között túl nagy a szakadék, és a Manchester United nem hajlandó kifizetni a Juventus által megszabott átigazolási díjat.

Mindeközben Arturo Vidal nyilatkozott a Fox Sportsnak, és elmondta, hogy kicsit sem foglalkozik jelenleg a jövőjével, hiszen most szabadságát tölti, ám egyáltalán nem esik kétségbe, ha meghiúsul a manchesteri átigazolás.


„A jövőm kapcsán annyit mondhatok, hogy majd Olaszországba való visszatérésem után meglátjuk, mi fog történni. Tényleg nem tudok semmit a jelenlegi tárgyalásokról. Nem olvasok újságokat, nagyon nyugodt vagyok, és mindent elkövetek annak érdekében, hogy felgyógyuljak a térdsérülésből.

Jól mennek a dolgok, és boldognak érzem magam a Juventusnál. Most azzal foglalkozok, hogy azokkal az emberekkel töltsem az időm, akiket szeretek, minden mást az ügynököm intéz.

Nem lenne helyes más csapatról beszélni, csak annyit tudok elmondani, hogy a United a világ legnagyobb klubjainak egyike, azonban továbbra is a Juventushoz köt a szerződésem.

A Juventusszal és csapattársaimmal szembeni tiszteletlenség lenne bármilyen más csapatról beszélni.”

Arturo Vidal rendkívül hamar visszatért a pályára, hogy segítse chilei válogatottbeli társait a világbajnokságon, pedig májusban még a műtőasztalt is megjárta térdével.

„A térdem rendben van, jelenleg nem végzek semmilyen megerőltető feladatot. Pihenek, és kihasználom a nyári szabadság adta lehetőséget. Próbálom pihentetni a lábam, mivel az utóbbi két hónap nagyon kemény volt.”

Artúr király és válogatottbeli társai sajnos viszonylag korán kiestek a világbajnokságon, a házigazda brazilok ejtették ki a chilei csapatot, azonban hamarosan újabb esélyük lesz bizonyítani.

„Véleményem szerint sokkal jobban fogunk teljesíteni a Copa America küzdelmein. Hazánkban fogunk játszani, saját szurkolóink előtt, nagyszerű torna lesz. Remélem, hogy sikerül jól teljesíteni, rendelkezésünkre áll a szükséges idő ahhoz, hogy valami fontos célt elérjünk.” - zárta az interjút a huszonhét éves középpályás.

forrás: juventuz.blog.hu