Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Peluso a Sassuolóhoz igazolt, Marrone visszatér

A Juventus hivatalosan bejelentette, hogy egy kettős megállapodás keretében, az Öreg Hölgynél csupán epizódszerepekig jutó Federico Peluso a Sassuolo csapatában folytatja pályafutását, míg a torinói klub saját nevelésű középpályása, Luca Marrone visszatér az olasz bajnoki címvédő tulajdonába.

 
Peluso játékjoga 4.5 millió euro ellenében, véglegesen a Sassuolo tulajdonába kerül, s az összeg a következő három év alatt kerül kifizetésre. 

Az egykor az Atalantától igazolt védő a nemrég lezárult bajnoki szezonban kilenc alkalommal kapott lehetőséget a Juventusban, s ezalatt egy találatot szerzett és egy gólpasszal segítette csapatát.


Luca Marrone esetében, aki egy közös tulajdonjogról rendelkező megállapodás keretében került a Juventus és a Sassuolo közös tulajdonába, a torinói klub 5 millió euróért megvásárolta a középpályás játékjogának másik felét, a fiatal játékos pedig öt esztendőre szóló szerződést írt alá az Öreg Hölggyel.

A szezont a Sassuolónál töltő Luca Marrone 15 alkalommal lépett pályára az első osztály újoncánál, s ezalatt három gólpasszig jutott.

forrás: juventuz.blog.hu