Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Morata érkezik

A római székhelyű Repubblica mai száma szerint mindenben megegyezett egymással a Juventus és a Real Madrid Alvaro Morata átigazolásának ügyében, már csak a hivatalos bejelentés választja el attól a fiatal csatárt, hogy a Juventus játékosa legyen.


A lap szerint a Juventus 18 millió eurót fizet Moratáért, ez az összeg pedig 5 millió euróval nőhet bizonyos feltételek teljesülése esetén.

A szerződés egy visszavásárlási záradékot is tartalmaz, a „királyiaknak” 2017-ig van lehetőségük visszavenni a játékost, akiért 30 millió eurót kell kifizetniük. A Repubblica azt is tudni véli, hogy Morata egy öt éves szerződést köt a Juventusszal, éves keresete pedig nettó 2,2 millió euró lesz.

Eközben az átigazolási hírekben mindig jól értesült Gianluca Di Marzio szerint Patrice Evra átigazolására sem kell már sokat várni, napok, de lehet, hogy csak órák kérdése a transzfer bejelentése. A francia hátvéd 2 millió euróért érkezhet, és egy két éves szerződést írhat alá, keresete pedig évi 3,5 millió euró lehet.

forrás: Juventusfc.hu