Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Közel a megállapodás Iturbe ügyében

A legújabb sajtóértesülések szerint a Juventus közel áll ahhoz, hogy sikeresen lezárja a tárgyalásokat Juan Manuel Iturbe ügyében, s a játékos akár már szerdán a torinói klub alkalmazottja lehet.

 
Az elmúlt hét sajtóhírei a Juventus és a Verona igazgatóinak végeláthatatlan tárgyalásáról szóltak, amely során a felek próbáltak közös nevezőre jutni a 21 esztendős argentin támadó átigazolásáról.

Iturbe az FC Porto csapatától kölcsönben érkezett Veronába, majd az argentin játékos kiváló szezonját követően, az olasz csapat, élve előzetesen rögzített opciós vételi jogával, 15 millió euróért megszerezte a támadó játékjogát.

Az első tárgyalások az álláspontok jelentős különbségét mutatták, hiszen a veronai sportigazgató, Sean Sogliano szerette volna dupla áron továbbadni Iturbét, azonban a La Gazzetta dello Sport mai száma szerint az eladó fél által kért összeg és a lehetséges vevő ajánlata közti differencia minimálisra csökkent.

A tárgyalások a végjátékhoz közelítenek, amit az is megerősíteni látszik, hogy szerdára Iturbe képviselőivel is tárgyalási időpontot egyeztettek, vagyis a hét közepére a Juventus sikerrel lezárhatja a transzfert, lévén, hogy a hírek szerint az Öreg Hölgy korábban már minden részletre kiterjedő megállapodásra jutott magával a játékossal.

forrás: juventuz.blog.hu