Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Coman Torinóban folytatja

Azt követően, hogy a fiatal támadó középpályás a saját Facebook oldalán már hétfőn elismerte a klubváltás tényét, a Juventus bejelentése ugyan még várat magára, azonban az Olasz Labdarúgó Liga honlapja hivatalosan is közölte, hogy az Öreg Hölgy leigazolta a Paris Saint-Germain és a francia labdarúgás legnagyobb ígéretének tartott Kingsley Comant, aki öt évre szóló szerződést írt alá a torinói klubnál.


Coman az US Sénart-Moissy ifjúsági akadémiáján nevelkedett, majd a Paris Saint-Germainnél folytatta pályafutását, ahol 2012-ben, majd 2013-ban egyaránt a klub legjobb ifjúsági játékosának választották. 

2013 február 17-én debütált a Paris Saint-Germain első csapatában, amikor a Sochaux elleni mérkőzés 87. percében, csereként váltotta Marco Verrattit, s így 16 esztendősen, 8 hónaposan és 4 naposan ő lett a fővárosi klub történetének legfiatalabb játékosa, aki hivatalos találkozón valaha magára ölthette a párizsiak mezét.

A "King" becenéven ismeretes játékos idén júniusban, még tizennyolcadik életévének betöltése előtt, mutatkozott be a francia U21-es válogatottban, ahol nyomban góllal vállalt szerepet a Szingapúr elleni, 6:0-ás francia győzelemmel zárult találkozón.

forrás: juventuz.blog.hu