Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Allegri az új edző

A Gazetta Dello Sport szerint a Juventus már meg is találta a távozó Antonio Conte utódját.


Mint ismert, a Juventust zsinórban három olasz bajnoki címhez segítő Antonio Conte kedden váratlanul bejelentette, hogy elhagyja a torinóiakat, a sajtó szerint az olasz válogatott irányítását veszi át a vb-kudarc után lemondott Cesare Prandelli után. 
A legnagyobb példányszámban eladott olasz sportnapilap szerdai számában arról ír, hogy a Zebrák már meg is találták Conte utódját a legutóbb a Milantól eltanácsolt Massimo Allegri személyében. A 46 éves szakvezető januárban hagyta el a piros-feketéket, azóta nem vállalt el egyetlen munkát sem. 
A hírek szerint a Juventus kétéves megállapodást kötött Allegrivel, aki évente 2 millió eurót keres majd új klubjában.


A szurkolók körében nem váltott ki nagy lelkesedést a hír, ami nem is csoda, hiszen Allegri renoméja az elmúlt években erősen megkopott, annak ellenére, hogy 2011-ben bajnoki címig vezette a Milan együttesét. A lombardiai alakulatnál hatalmas volt a nyomás Allegrin, amit nem mindig kezelt megfelelően, ám a helyzet a Juventusnál sem lesz másképp, sőt. 
A zebramezesek komoly célokat fogalmaztak meg a következő szezonra, nem csak a hazai porondon szeretnék megőrizni domináns szerepüket, hanem a Bajnokok Ligájában is maradandót alkotnának.

forrás: hatharom.com