Recent comments

Friss Hírek

Totti egységességre szólít

Francesco Totti
Francesco Totti, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma csapatkapitánya hivatalos internetes oldalán jelentetett meg közleményt, amelyben arról számolt be, hogy csapatának játékosai egységesen harcolnak majd a hétvégén rajtoló bajnokságban. „Új bajnokság kezdődik a hétvégén, amely később rajtol, mint a korábbi években. Ahogy mindig, most is bízom benne, hogy a következő szezonban nagyon elégedettek lehetnek majd a szurkolóink. A keretünk a válogatott meccsekről visszatérő játékosokkal lesz teljes, és utána elkezdhetünk játszani” – olvasható Totti hivatalos honlapján.
„Számos új játékos érkezett hozzánk, és mindannyiunknak az új edzőnk, a csapat és a klub szolgálatára kell lennünk, hogy a lehető legjobban kezdhessük az idényt. Ezen együtt, közösen dolgozunk majd, és a célunk a Roma sikere, amelynek a legnagyobb szurkolója vagyok” – tette hozzá a támadó.
Mint ismert, az olasz sajtó az utóbbi időben arról írt, hogy Totti összeveszett a csapat irányítását a nyáron átvevő Luis Enriquével, amiért az odavágón csak csere volt, a visszavágón pedig lecserélte őt a „farkasok” Slovan Bratislava elleni Európa-liga-selejtezőjén.


NSO.hu