Recent comments

Friss Hírek

A Fiorentina pontot szerzett a Napoli otthonában

Artur Boruc
Napoli–Fiorentina 0–0


Nápolyban a Fiorentina egy félidőn keresztül teljesen megfogta a hazaiakat: az első játékrész kapura lövési aránya 0:7 volt, és De Sanctis védései segítettek a gól nélküli eredmény tartásában. A Napoli a második félidőben felkapcsolt, de meddőn próbálkozott (Artur Borucon sem lehetett kifogni), a Fiorentina tartotta a 0–0-t – a bajnokságot két sikerrel kezdő délolaszok egymás után második Serie A-meccsükön maradtak gólképtelenek és nyeretlenek. A Fiorentina védelme a bajnokságban eddig csak egyszer, az Udinese ellen kapitulált.
A Fiorentina edzője Sinisa Mihajlovic a Napoli elleni 0-0-ra végződött meccset követően elmondta a sajtónak csapata győzelmet érdemelt volna, miután közel egy órán át uralták a játékot.
„Ha valaki megérdemelte volna, hogy megnyerje ezt a meccset az a Fiorentina.” mondat a taktikus.„Egy órán át uraltuk a játékot, szinte hibátlanul játszottunk. Csak dicsérni tudom a játékosaimat. Ha továbbra is ilyen teljesítményt nyújtunk, nagy dolgokat érhetünk el.”
„Különösen elégedett vagyok a védelemmel. Eddig egyedül az Udinesétől kaptunk gólt (kettőt) és azok is csak alkalmi megingásokból születtek.”


NSO.hu