Recent comments

Friss Hírek

Csak ikszelt a Juventus

Milos Krasic
Catania–Juventus 1–1 (Bergessio 21., ill. Kraszics 49.)


A tabella élén álló Juventus a Catania otthonába látogatott, és a torinóiak bár idegenben léptek pályára, a meccs esélyeseinek számítottak.
Ám ezt a hazai együttes nem gondolta így, és alaposan megnehezítette a „zebrák" dolgát. Az első negyedórában főként a mezőnyben zajlott a – nem túl látványos – játék, az utolsó passzok rendre pontatlanok voltak, így igazán nagy helyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani.
A 22. percben aztán a Catania kihasználta a vendégek bizonytalankodását. Alejandro Gómez vitte el a labdát Fabio Grosso mellett a jobb szélen, majd középre lőtt, ahol Gonzalo Bergessio megelőzte Giorgio Chiellinit, és a kapuba sodorta a labdát. 1–0
A folytatásban sem változott a játék képe: a Juve birtokolta többet a labdát, de a torinóiak nem tudtak igazán komoly helyzetet kialakítani, így egygólos hátrányban mehettek a szünetre.
A második félidő Catania-helyzettel indult, de a 49. percben mégis a Juventus szerezte meg az egyenlítő találatot. Milos Kraszics vállalkozott lövésre, és bár a labda középre tartott, de Mariano Andújar rosszult ért hozzá, és a kezéről a kapuba vágódott az erős lövés. 1–1
A Catania egy perccel később kis híján visszaszerezte a vezetést, de Bergessio ezúttal nem tudott eredményes lenni. A hazaiak támadója nagyszerű beívelést kapott egy szabadrúgásból, de kapásból fölé lőtte a labdát öt méterről.A hajrában mindkét csapat előtt adódott néhány lehetőség, de gól már nem született, így 1–1 lett a végeredmény.


NSO.hu