Recent comments

Friss Hírek

Az olasz sajtó már keresi Gasperini utódját

Gian Piero Gasperini
Az olasz sajtó szerint Gian Piero Gasperini nem sokáig marad az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője, ha a csapat teljesítménye nem változik. A pletykák Claudio Ranierit és Gianfranco Zolát említik lehetséges utódként. 
Bár Massimo Moratti klubelnök egyértelműen kijelentette, nem lesz személyi változás a szakmai stábban, az olasz lapok máris körülnéztek, ki válthatja az Inter kispadján az eddig nem túl jól szereplő Gasperinit.Elsőként a korábban a Juventust és a Romát is irányító Claudio Ranieri neve röppent fel, aki jelenleg klub nélkül éli mindennapjait. A szakértők szerint az Angliában is megfordult tréner stabilitást vihetne az Inter védekezésébe.
Gianfranco Zolának sincs jelenleg állása azóta, hogy 2010-ben menesztette az akkor még élvonalbeli West Ham. A játékosként többek közt a Napoliban, a Parmában és a Chelsea-ben is szereplő Zola még sohasem dolgozott vezetőedzőként hazájában.
Pletykák szerint a Palermót az előző szezonban a Coppa Italia fináléjáig vezető Delio Rossi, valamint a Cagliaritól nemrégiben menesztett Roberto Donadoni is szóba kerülhet az Internél egy esetleg edzőváltás esetén.


NSO.hu