Recent comments

Friss Hírek

Hivatalosan is bemutatták Ranierit

Claudio Ranieri
Az Internazionale labdarúgócsapatának élére szerdán kinevezett Claudio Ranierit hivatalosan is bemutatták, majd megtartotta első sajtótájékoztatóját: a szakember az összegyűlt újságírók előtt kijelentette, a milánói együttes még mindig bajnokok csapata.
„Nem számítottam rá, hogy itt leszek, ugyanis külföldi lehetőségben gondolkodtam. De büszkének kell lenni, ha egy akkora együttes keresi az embert, mint az Inter. Ez még mindig bajnokok csapata. Azt a csapatot szeretném viszontlátni, amelyikkel Roma-edzőként kellett szembenéznem. Másfél évvel ezelőtt ezek a srácok aranyérmesek voltak, és hiszek benne, hogy ismét össze tudják magukat szedni" – mondta Ranieri első interes sajtótájékoztatóján.
„Nem hiszem, hogy kiégtek volna a játékosok – folytatta Ranieri, aki 16 hónap alatt már a negyedik edzője az Internek. – Voltak sérülések és balszerencsés meccsek, de most pontokra van szükségünk, hogy visszatérjen az önbizalmunk. Kapott a csapat pár pofont, de fel kell állnunk, és ugyanazt a végsőkig harcoló együttest akarom látni, amelyik korábban sok szép sikert ért el. Nyernünk kell, mert a játékosok ehhez vannak hozzászokva."
Ranierit  Wesley Sneijder sérüléséről is kérdezték.
„Nem volt százszázalékos, így mondtam neki, hogy ne eddzen teljes erőbedobással, de ő mindig odateszi magát. Mérgében belerúgott egy ajtóba, ami után fájdalmai vannak, de reméljünk nem komoly a dolog. Valószínűleg nem fogom megkockáztatni a játékát a Bologna ellen, sokkal fontosabb, hogy Moszkvában rendelkezésre álljon."


NSO.hu