Recent comments

Friss Hírek

Az Atalanta vezetné a bajnokságot

Stefano Colantuono
Az élvonalba idén visszajutó Atalanta edzője Stefano Colantuono elégedetlen, amiért csapata csak a 14. helyen áll a bajnokságban, annak ellenére, hogy négy forduló alatt 10 pontot gyűjtöttek és még nem találtak legyőzőre.
A klub mínusz hat pontos büntetéssel kezdte a 2011-12-es szezont a nyáron kirobbant fogadási botrányban részt vevő csapatkapitány Cristiano Doni miatt. De már így is négy pontnál tartanak, miután négy meccsükből hármat megnyertek és egyszer döntetlent játszottak.
„Sajnálatos, hogy nem ünnepelhetjük, hogy mi veszetjük a Serie A-t.” mondta a taktikus.„Valójában ugyanis, csak négy pontunk van. De ez is boldoggá tesz minket, ez ugyanis, azt jelenti, hogy kilábaltunk ebből a nagyon nehéz helyzetből.”
A Novara elleni 2-1-es győzelmük igen ellentmondásosra sikerült, miután Pablo Granoche egyenlítő gólját a játékvezető -hibásan- lesállás miatt nem adta meg.
„Nem fogom megítélni azt a helyzetet, mindenkivel megesik a szezon során, hogy hibázik a játékvezető. 80 percen át uraltuk a játékot és két góllal is vezettünk, a meccs végére kicsit elfáradtunk.”


olaszfoci.hu