Recent comments

Friss Hírek

Idegenben nyertek Lavezziék

A Napoli Ezequiel Lavezzi, Hugo Campagnaro és Marek Hamsik góljaival 3–1-re legyőzte a Cesenát a Serie A nyitó fordulójának szombati mérkőzésén.A Partenopei egy teljesen új talajon kellet megállnia a helyét a Stadio Dino Manuzziban. A Serie A történelmében ugyanis először játszottak igazi fű helyett szintetikus anyagon.A Napoli már a 3. percben megszerezte a vezetést: Hugo Campagnaro hosszú indítása után a hazaiak védelme hibázott, amit Lavezzi kihasznált és megszerezte a vezető gólt.
Húsz perccel később a Cesena egyenlíteni tudott. Mututól indult a támadás, a román játékos jobb szélen indította Edert, a brazil középre adott labdáját pedig Guana lőtte a vendégek kapujába.
A második félidőben Yohan Benalouane hamar begyűjtött két sárgalapot, így a Cesena az 55. perctől emberhátrányban játszott.A 66. percben a Santana helyére beálló Hamsik adta be a labdát a Cesena kapuja elé, ahol Campagnaro csapott le rá és lőtte azt Ravaglia kapujába
Hamsik végül maga is betalált, a 87. percben egy védelmi hibát kihasználva lőtte a labdát a hazaiak kapujába és állította be a 1-3-as végeredményt.
Pandev is megszerezhette volna első gólját a Napoliban, azonban 4 méterről nem talált be az üres kapuba.