Recent comments

Friss Hírek

Amauri a Milanhoz kerülhet januárban

Amauri
Amauri ügynöke elmondta a sajtónak, hogy a Juventus csatára kapcsolatban áll a Milannal és nem kizárt, hogy januárban klubot vált.
A játékos ügynöke Ernesto Bronzetti elmondta a sajtónak, hogy lehetséges, hogy télen sor kerül a klubváltásra és Massimiliano Allegri csapata az egyik lehetséges cél.„Erről majd januárban döntünk, de már beszéltünk a Milan alelnökével Adriano Gallianival.” mondta Bronzetti az Odeon TV-nek.A brazíliai születésű játékos azt nyilatkozta, hogy személyes okok miatt maradt a Juventusnál, de ügynöke utalt rá, hogy a pénz is szerepet játszott a döntésében.
„A Marseille felajánlott neki egy szerződést, de három szezon alatt 7 millió eurós fizetést kapott volna. A Juventusban jelenleg 3.8 millió eurót kap szezononként. A Genoa, Palermo, Fiorentina és Parma is érdeklődött, de ezek a klubok sem engedhetnek meg maguknak ilyen fizetést. Amauri végül családi okok miatt maradt.”A csatárnak a nyári erősítések után egyre kisebb az esélye a kezdőcsapatba kerülésre, így nagyon valószínű, hogy januárban távozik Torinóból.

olaszfoci.hu