Recent comments

Friss Hírek

Gasperinit menesztették

Gian Piero Gasperini
Az Internazionale labdarúgócsapata hivatalos honlapján rövid közleményben köszönte meg Gian Piero Gasperini munkáját – ez egyben azt is jelenti, hogy a vezetőedző belebukott a pocsék évkezdetbe. Az Inter még nem nyert tétmérkőzést a 2011–2012-es szezonban.
Az Inter délelőtti edzését már Giuseppe Baresi és Daniele Bernazzini vezette. Gasperini alatt már a hétközi forduló előtt is ingott a kispad, de a Novara elleni vereséggel a jelek szerint betelt a pohár a vezetőségnél.
„Rossz döntés volt Gasperini szerződtetése, karizmatikus, a játékosokat jól ismerő trénerre van most szükség. Egyetlen megfelelő jelöltet látok, Walter Zengát" – mondta a tuttomercatowebnek az Inter csatárlegendája, az 1982-es világbajnok Alessandro Altobelli az edzőkérdésről.
Gasperini minden idők második leghamarabb elküldött Inter-edzője Corrado Verdelli (neki csak egy meccs jutott) után a maga öt tétmérkőzésével. Egyben ő Verdelli mellett a második tréner a milánói fekete-kékeknél, aki nyeretlenül távozik a klubtól. Az előző idényben a szezont kezdő Rafa Beníteznek 25, Leonardónak 21 tétmérkőzés jutott az Internél.
Természetesen már megkezdődött a találgatás arról, hogy ki váltja a távozó szakembert. Az első számú jelöltként egyöntetűen Claudio Ranierit emlegetik, a Napoli, a Fiorentina, a Valencia, a Chelsea, a Parma és a Juventus korábbi edzője legutóbb a Romát irányította. Előkerült még a legutóbb a Palermót irányító Delio Rossi és az Internél dolgozó Luis Figo neve is, de Ranieri a fő esélyes.


NSO.hu