Recent comments

Friss Hírek

Sallai újra kezdett, egy félidő jutott neki, a Cagliarinak is van már győzelme

A Palermo labdarúgócsapata – soraiban az újra kezdőként lehetőséget kapó Sallai Rolanddal – 1–1-re végzett a Crotone ellen Pescarában a bajnokság 4. fordulójában.




Sallai Roland a negyedik fordulóban is szóhoz jutott a Serie A-ban, sőt újra kezdett, de nem tudott sokat hozzátenni a Palermo nem épp kimagasló Crotone elleni első félidei játékához. A szicíliaiak a Pescarában játszott találkozó első játékrészében gyakorlatilag egyetlen helyzetet sem tudtak kidolgozni, az újonc viszont agilisan játszott, és a félidő közepén vezetést szerzett.  

Diego Falcinelli előtt alakult ki helyzet a 23. percben, ám Szlobodan Rajkovics még pillanatokra el tudta odázni a hazai gólt becsúszásával, a lecsorgóra viszont érkezett Marcello Trotta, és az üres kapuba gurított. A Palermót nem csak a gól sújtotta: Rajkovics és Josip Posavec kapus is megsérült az esetnél. Előbbit utóbb le is kellett cserélni. A vendégek második változtatása pedig Sallai volt a szünetben, Carlos Embalo váltotta. 

A Balogh Norbertet a kispadon tartó Palermo a második játékrészben Ilija Nesztorovszki pörgetésével egyenlített, 1–1 lett a végeredmény. Ez a két csapat maradt nyeretlen a bajnokságban.

Crotone–Palermo 1–1 (Trotta 23., ill. Nesztorovszki 66.)


Ugyanis a Cagliarinak már van győzelme: a szárdok a duplázó Marco Borriello vezetésével 3–0-ra elintézték az Atalantát. Bergamói részről Alberto Paloschi büntetőt hibázott 1–0-s állásnál, ami elsősorban azért érdekes, mert a játékos sorozatban harmadik 11-esét hagyta ki a Serie A-ban.  


Cagliari–Atalanta 3–0 (Borriello 8., 73., Sau 55.)


A Sassuolo otthon tartotta a három pontot a Genoával szemben. 

Sassuolo–Genoa 2–0 (Politano 58. – 11-esből, Defrel 66.)



A Torino–Empolin nem született gól, Joe Hart először őrizte meg hibátlanul a „bikák” kapuját. 


Torino–Empoli 0–0

forrás: NSO