Recent comments

Friss Hírek

Nehezen, de nyertek az olaszok.

Giampiero Ventura első tétmérkőzésén ült az olasz válogatott kispadján. 


A 68 éves szakember a Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Candreva, Parolo, Verratti, Bonaventura, Antonelli – Éder, Pelle összeállításban küldte pályára csapatát.

A squadra azzurra már a 14. percben előnyhöz jutott, Antonelli laposan adott középre, ahol Graziano Pelle érkezett remek ütemben, majd segítette a labdát a kapuba, 0–1!

Az orosz játékvezető – aki az Eb-n az Izland elleni meccsünket vezette – a 31. percben tizenegyest ítélt a vendégek javára. A labda mögé Antonio Candreva állt, nem hibázott, a kapu bal alsó sarkába gurított, 0–2!

A 35. minutumban hazai letámadást követően Tal Ben Haim parádés góllal szépített. A 34 éves labdarúgó átemelte Buffont, esélye sem volt a rutinos kapusnak, 1–2!

Az 55. percben Giorgio Chiellini megkapta második sárga lapját, így mehetett zuhanyozni. A kiállítást követően Izrael új erőre kapott, nyomás alá helyezte az olasz védelmet, de jól állták a sarat a vendégek. 

Végül a 83. percben Ciro Immobile eldöntötte a találkozót, Buffon jó kirúgását követően vette be a jobb alsó sarkot, 1–3!

 G-CSOPORT
Izrael–Olaszország 1–3 (Ben Haim 35., ill Pelle 14., Candreva 31. – 11-esből, Immobile 83.)


forrás: NSO