Recent comments

Friss Hírek

Hamarosan hosszabbít az argentin csillag

Kiváló tavalyi szezonja után nem is lehet kérdéses, hogy ragaszkodnak hozzá Torinóban, Pogba távozása után pedig az is egyértelmű, hogy az ilyen szándékot szerződéshosszabbítással is ki kell fejezni.


Paulo Dybala valósággal berobbant a Juventusba: első idényében összesen 23 gólt és 9 gólpasszt jegyzett a fiatal argentin, aki máris sikeresen töltötte be a Carlos Tévez által hátrahagyott űrt. 
Természetesen a La Joya becenévre hallgató csillagot máris szóba hozták néhány európai topcsapattal – különösen a Barcelona érdeklődése tűnt erősnek -, Dybala távozása azonban egy pillanatig sem forgott igazán veszélyben.

A háttérben pedig a Juve vezérkara máris a hosszabbításon dolgozik, amely olasz sajtóhírek szerint nincs is már távol. Dybala jelenlegi, 2020-ig érvényes kontraktusát 2021-ig tolhatják ki, fizetése pedig a mostani 3-ról évi 5 millióra emelkedhet.

A hosszabbítás minél hamarabbi létrejöttét segítheti, hogy az argentin válogatottban kevésbé sikeres meccsen van túl: az Uruguay elleni vb-selejtezőn az első félidő hosszabbításában kiállították, így a szerdai hajnalban rendezendő, Venezuela elleni meccset ki kell majd hagynia, ezért könnyen lehet, hogy már hamarabb visszatér Torinóba.

Ezzel a lépéssel a Juventus egy időre magához láncolhatná jelenlegi legnagyobb értékét, aki egyébként pár napja a Barcelona érdeklődésére reagálva csak annyit mondott: ott csak negyedik szánú csatár lenne, így nem tekint reális opcióként Katalóniára, boldog a Juventusnál.